COMELNYA! Jom Kenali Kucing Yang Suka Sangat Selfie

Tags

5 Foto Kucing Selfie Ini Memang Terbaik

Trend Selfie sudah menjadi satu perkara yang tidak asing lagi kedengaran di telinga kita. Tidak kira mana jua kita pergi, selfie itu sudah menjadi kebiasaan dan juga rutin yang sedang booming di kalangan masyarakat sekarang. Jika selfie antara manusia merupakan perkara biasa, apa pula kata anda jika haiwan sekarang dah mula pandai berselfie? Luar biasa bukan? Beberapa foto selfie kucing yang sememangnya rare sedang viral di media sosial betul-betul menarik perhatian orang ramai ditambah pula dgn posing maut yang ditonjol oleh kucing tersebut. Jom kita lihat koleksi selfie kucing comel ini.






Comel bukan? bukan manusia je tau yang pandai selfie, malah selfie kucing ini telah mendapat jutaan like dari pengguna media sosial. Fuh kalau kucing admin macam ni, memang hari-hari post gambar selfie dekat Instagram pun tak de hal punya lah!

Artikel Terkait