KIRIM TUDUNG KE ISRAEL - PEMINAT NEELOFA 'BERTIKAM LIDAH' DI IG

Tags

Jika sebelum ini isu untung RM50 juta setahun serta unfollow akaun artis menjadi bualan hangat peminat Neelofa, terkini isu mengirimkan barang ke Israel pula menjadi perbalahan dikalangan mereka.Semuanya gara-gara Neelofa mempamerkan resit di Instagramnya yang menampakkan alamat Israel dengan caption: "It's from Israel. IL Thank you, Alhamdulillah."

Meskipun ada yang marah dan tidak berpuas hati, namun ada juga yang setuju dengan tindakan Neelofa dan menyatakan di Israel juga ada orang Muslim yang menetap di sana.

Neelofa bagaimanapun tidak memberi sebarang respon terhadap apa yang diperbalahkan itu.

Resit yang menjadi perbalahan"Barangkali ramai yang tak sedar mengenai hal ini. Individu itu juga bukanlah pelanggan pertama kami, tetapi sudah ramai yang membeli tudung Naelofar Hijab datangnya dari negara berkenaan.

"Sekurang-kurangnya mereka yang salah anggap itu dapat membuang tafsiran negatif dan sama-sama dapat maklumat. Di sana ada lebih daripada 20 peratus penduduk Islam," jelasnya.

Dalam pada itu, Neelofa menganggap keputusan berurus niaga dengan penduduk Islam di Israel sebagai bukan satu kesalahan.


Artikel Terkait