"Tunggu Saya Mati" - Status FB Dari Gadis Yang Menjadi Kenyataan!

Misteri status Facebook.. "Tunggu saya mati baru boleh putuskan hubungan..."Mintak sangat mati last-last termakbul jugak permintaan seorang remaja perempuan yang baru berusia 19 tahun ini, Nur Allia Samad. Gadis ini dikatakan meninggal dunia selepas terlibat dalam satu kemalangan di Ulu Melaka, kelmarin.


Mangsa pada ketika itu menaiki kereta jenis Kancil mati di tempat kejadian akibat terbabas dan terus belah pokok. Mangsa katanya orang Kampung Berjaya Kedawang, Langkawi. Muda lagi kot hmm.. Kalau dah takdir kan bukan kira usia.

Mayat mangsa mengalami kecederaan yang serius di kepala dan badan. Mangsa merupakan bekas pelajar Kolej Vokasional Langkawi.

Apa yang sedihnya, mangsa pernah memuat naik satu status yang mengatakan kalau nak putus tunggu dia mati dulu. Mungkin status tu untuk teman lelaki mangsa.. Usia status tu pun dah setahun.

Selepas arwah memuat naik status sebegitu, arwah dilihat kurang menyemas kini akaun facebooknya. Mungkin sebab terlalu kecewa bila teman lelakinya mintak putus. Mayat mangsa dibawa ke Hospital Langkawi untuk dibedah siasat.Artikel Terkait